Hyr en villa på Sunsetområdet nära stranden eller en
exklusiv villa på bergssidan vid Klong Kong på Koh Lanta

DSC_1522-2

KLONG KONG BEACH – DEN VACKRA STRANDEN MED FANTASTISKA SOLNEDGÅNGAR

Klong Kong beach erbjuder en lång vit sandstrand, vackert inramad av höga palmer och tropiska växter. Här råder totalt lugn utan trängsel och Klong Kongstranden är fri från både solstolar och försäljare. Vid lågvatten är stranden stenig och inbjuder till lek och krabbfångst i vattenbrynet.
Här bor man i en av våra trevliga villor på det grönskande och välskötta Sunsetområdet, där man delar en väl tilltagen pool med de andra gästerna. Efter en kort promenad når man huvudvägen där det finns ytterligare några restauranger och affärer. Söker man ett mer avskilt läge är våra exklusiva villor på Klong Kong.
Hill ett utmärkt alternativ. Efter en härlig dag på stranden kan man avnjuta solnedgången på en av de
riktigt mysiga restaurangerna nere vid strandkanten.

Sunsetområdet – Sunset Recidence

Sunsetområdet ligger på ett utmärkt läge om man vill utforska resten av ön. Det är enkelt att hyra taxi eller tuk-tuk och ge sig av på en rundtur eller kanske njuta av solen på någon av de stränder som ligger längre söderut.

Från Sunset Recidence till Saladan, som är öns huvudort, är avståndet ca. 9 km. Dit åker man enklast
med tuk.tuk. Här har Lanta Diver sitt kontor om man skulle vilja ge sig ut och dyka någon dag. I Saladan hittar du också det största utbudet av klädesaffärer och en välsorterad mataffär. Uppbyggda på pålar och med utsikt över havet ligger en rad resturanger som erbjuder nyfångad fisk och skaldjur. Här ligger också hamnen dit du anländer om du reser till Koh Lanta med båt från Phuket.

Tveka inte att kontakta oss om du är intresseradav att hyra en villa vid Klong Kong så ska vi göra allt för att hjälpa er att hitta rätt boende på något av våra trevliga områden.