Hyr ett hus eller en lägenhet på Southern Lantaområdet vid Klong Dao med närhet till svenska skolor.

Klong Dao resize

KLONG DAO BEACH OCH SOTHERN LANTA PÅ KOH LANTA

ligger på den västra sidan av Koh Lanta och är den mest populära stranden på ön. Stranden är bred och långgrund, perfekt för lek och promenader. Längs med Klong Dao-stranden ligger många små mysiga barer och restauranger.
På det trevliga Southern Lantaområdet som ligger mitt på Klong Dao har vi vårt största utbud av villor och lägenheter.
Närheten till de båda svenska skolorna Sanuk www.svenskaskolanthailand.se och Lilla svenska skolan www.svenskaskolanlanta.se gör att många barnfamiljer trivs här. Inom området finns en gemensam pool dit alla våra gäster är välkomna. Önskar du hyra en villa med privat pool finns även den möjligheten.

Träna eller laga mat på norra Klong Dao

Tröttnar man på strandlivet har man även tillgång till gym och tennisbanor inom Southern Lantaområdet mot en avgift. På norra delen av Klong Dao kör Amelia och Linda träningspass varje dag, här kan ni läsa mer om deras utbud: www.lantaworkout.com och www.energylinda.com. Strax intill ligger Time for Lime där man kan lära sig laga thailändsk mat som man sedan avnjuter med utsikt över havet. Längs med huvudvägen finner man det mesta, såsom små affärer, restauranger, resebyråer och massageställen. På kvällen njuter man av den vackra solnedgången och förutom god mat bjuder restaurangerna ofta på eldshow vid strandkanten.

Southern Lanta till Saladan

Till Saladan, som är öns huvudort, är avståndet ca. 2 km. Dit åker man enklast med tuk tuk. Här har Lanta Diver sitt kontor om man skulle vilja ge sig ut och dyka någon dag. I Saladan hittar du också det största utbudet av klädesaffärer och en välsorterad mataffär. Uppbyggda på pålar och med utsikt över havet ligger en rad resturanger som erbjuder nyfångad fisk och skaldjur. Här ligger också hamnen dit du anländer om du reser till Koh Lanta med båt från Phuket.

Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att hyra en villa eller lägenhet vid Klong Dao så ska vi göra allt för att hjälpa er att hitta rätt boende på Southern Lantaområdet